flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

"Пишите, пишите, бумага не краснеет"

18 вересня 2017, 17:00

З висловлюванням великої поваги Світлані Мироновій та іншим громадянам, які себе по-різному підписують, Южноукраїнський міський суд повідомляє наступне.

            Вся інформація, стосовно діяльності Южноукраїнського міського суду, голови суду Савіна О.І. та інших суддів, оприлюднена чи обговорена за межами офіційного веб-сайту суду не відповідає дійсності та є провокацією.

            Щодо кумів, сватів, братів, їх цілей, земель, машин та будівель, відносин між колегами-суддями - є окремою, нічим не підтвердженою, думкою певних осіб, плодом їх хворобливої уяви (порівняти реальний будинок, де мешкає голова суду Савін О.І. та фото будівлі на фейсбуці). Шановні, куди ви дивитеся?

            До речі те, що ви називаєте персональними даними є загальновідомою інформацією. То можливо це Ви збираєте персональні та інші дані про суд, суддів, інших посадових осіб з метою їх перекручення та використання не у спосіб закону?

            Щодо створення окружних судів -  офіційна інформація буде оприлюднена на сайті Южноукраїнського міського суду

            Здійснюючи правосуддя, суд є незалежним від будь-якого незаконного впливу, судді здійснюють правосуддя на основі Конституції і законів України та на засадах верховенства права. Про законність, обґрунтованість і вмотивованість судових рішень та професійність того чи іншого судді свідчить кількість змінених та скасованих рішень судом апеляційної інстанції.

             В котре наголошуємо, паплюження репутації суду є проявом неповаги до органів правосуддя, формою тиску на судову гілку влади та тягне за собою кримінальну відповідальність.

            Звертаючись до громадськості, будьте уважними та розсудливими.

            Ставлячи крапку у цих питаннях, повідомляємо, що Ваша "провокативна творчість" не братиметься до уваги.

                       

 

                                                                                              Прес-служба

                                                                                              Южноураїнського міського суду