flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Де правда - там перемога

24 жовтня 2020, 12:55

Де правда - там перемога

Шановні Южноукраїнці!

  23.10.20р. за один день до виборів депутатів до органів місцевого самоврядування та відповідно місцевих голів та об'єднаних територіальних громад на сайті  "Барометр" викладена інформація під назвою "Суд по уголовному делу против Ольги Андреевой перенесли на понедельник" в якої свідомо та провокативно заведено в оману всіх користувачів цього ганебного сайту. Офіційно повідомляю, що судове засідання за скаргами громадян Глоби та Меделян на бездіяльність слідчого або іншої уповноваженої особи ЮУ ВП в Первомайського ВП, ГУНП України в Миколаївській області щодо не внесення скарг до ЄРДР була призначена до розгляду на 16.10.20р., 8:30 за участю адвоката останніх Безушко Сергія Вікторовича та уповноваженої особи ЮУ ВП.

  Однак в судове засідання не з'явились уповноважена особа ЮУ ВП, а також самі скаржники як Меделян та Глоба які через свого адвоката передали до суду заяви написані власноручно щодо проведення судового засідання без їх участі але за участю їх представника адвоката Безушко С.В.

  Відповідно до норм КПК України, слідчий суддя перевіривши дані обставини в судовому засіданні та врахувавши думку адвоката Безушко С.В. щодо можливості подальшого розгляду скарг без участі представника ЮУ ВП прийшов до висновку щодо відкладення розгляду скарг на 26.10.20р., 11:00 з повторним викликом до суду з відповідними документами які стали основою у відмові в реєстрації скарг громадян Глоби та Меделян до ЄРДР.

  Таким чином власник сайту "Барометр" який має великій "досвід" в юриспруденції на сайті виклав відверту брехню з метою дискредитувати Южноукраїнський міський суд як орган судової влади  м. Южноукраїнськ та викликати у населення на період виборів до місцевих рад негативну реакцію щодо відповідних кандидатів прізвища яких розміщенні на сайті "Барометр".

  Власнику сайту "Барометр" врешті-решт треба усвідомити наступне, що судова влада є деполітизованою у Державі Україна, а відверта брехня та наклепи що підривають авторитет органів Державної влади в Україні переслідуються Законом.

  Відкрите судове засідання за скаргами громадян Глоби та Меделян призначено на 26.10.20р., 11:00 в приміщенні Южноукраїнського міського суду.

З повагою, спікер суддя

Южноукраїнськго міського суду

Голова Южноукраїнського міського суду О.І. Савін

 

Нижче приведені заяви громадян Меделян та Глоби:

 

 

Нижче приведений уривок з брифінгу спікера-судді Южноукраїнського міського суду Миколаївської області, Савіна О.І.