flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підсумки проведення Дня відкритих дверей в суду 14 грудня 2011 року

19 грудня 2011, 15:22

                14 грудня 2011 року, з метою підвищення прозорості, відкритості діяльності Южноукраїнського міського суду та сприяння поглиблення обізнаності в його діяльності, втретє було проведено день відкритих дверей на тему «Здійснення судочинства».
Цього дня Южноукраїнський міський суд Миколаївської області відвідало 12 учнів 9-го класу 4-ої загальноосвітньої школи м. Южноукраїнська Миколаївської області.
              На початку зустрічі голова Южноукраїнського міського суду Падалка В.О. розповів учням про загальні засади здійснення судочинства в України, про кількість суддів в Южноукраїнському міському суді, апарат суду та його склад. Після чого учні були присутні у судовому засіданні під час розгляду кримінальної справи.
              Продовжилась зустріч екскурсією судом, підчас якої відвідувачі змогли побачити з середини весь процес функціонування установи, поспілкуватись з суддями, працівниками апарату суду.
               На завершення вчителі та учні висловили щирі слова вдячності працівникам суду за змістовну зустріч, в процесі якої вони дізнались не тільки про те, як функціонує суд, а й скільки різних працівників працює в цій установі. 
                Від цієї зустрічі залишилися позитивні  емоції та приємні враження у всіх учасників заходу.