flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

17 вересня 2023 року, на 79 році життя, пішов з життя перший голова Южноукраїнського міського суду

18 вересня 2023, 15:35

17 вересня 2023 року, на 79 році життя, пішов з життя перший голова Южноукраїнського міського суду, суддя у відставці Литвин Василь Прокопович.

Коли хтось з близьких, друзів, колег або знайомих покидає цей світ, хочеться вшанувати його пам’ять, висловити своє співчуття родині та поділитися своїми спогадами про нього.

З перших днів заснування до січня 2006 року Василь Прокопович очолював Южноукраїнський міський суд.

Суддя зі стажем роботи понад 30 років, за весь час трудової суддівської діяльності за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов'язків, високий професіоналізм, вагомий внесок у забезпечення захисту прав, свобод та законних інтересів громадян, юридичних осіб, захист інтересів держави, з нагоди професійних та державних свят неодноразово заохочувався грошовими преміями, подяками та грамотами.

Указом Президента України від 15 грудня 2004 року, йому було присвоєно почесне звання “Заслужений юрист України”.

З нагоди відзначення 30-ї річниці утворення Южноукраїнського міського суду Миколаївської області, відзначений Нагрудним знаком Державної судової адміністрації України.

 

Голова суду Олександр Савін, судді та колектив Южноукраїнського міського суду висловлюють щирі співчуття рідним і близьким Василя Прокоповича.

 

 

Пресслужба суду