flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ГО "Вектор прав людини" та проект Організації "Суд людською мовою" презентували результати дослідження «Медіавідкритість судів України: результати всеукраїнського опитування працівників судів України»

05 лютого 2018, 16:11

10 січня 2018 року у місті Києві відбувся захід, на якому ГО "Вектор прав людини" та проект Організації «Суд людською мовою» представили результати опитування «Медіавідкритість судів України: результати всеукраїнського опитування працівників судів, 2017 рік» та дворічної роботи для налагодження конструктивного діалогу між судами та громадою. 
На заході виступали Голова Ради суддів України Валентина Сімоненко, голова комітету РСУ з питань комунікації, суддя Львівського окружного адміністративного суду Олександр Сасевич. Спікерами заходу були керівник ГО "Вектор прав людини" та пректу "Суд людською мовою" Валерія Рибак, координатор проекту Є-data Анастасія Розлуцька та фахівець прес-служби органів суддівського самоврядування Ольга Какауліна. 
У заході взяли участь прес-секретарі судів та судді-спікери з різних областей України, представники ЗМІ та громадськості. Учасники заходу обговорили досягнення у сфері комунікації судів та проблеми, які потребують вирішення з метою підвищення ефективності такої комунікації.
Після завершення заходу прес-секретарі продовжили неформальне спілкування, під час якого обмінювались досвідом та обговорювали проблемні моменти своєї роботи.

Нижче за посиланнями можна ознайомитися з результатами опитування:
результати опитування: https://adobe.ly/2AraVcp (включно із базою facebook-сторінок судів); 
перелік судових справ, що транслюються технічними засобами судів, станом на 18.12.2017 року. із посиланнями на відео: https://adobe.ly/2CWdTM1
Інфографіка: https://adobe.ly/2CW3O1r

Он-трансляція заходу здійснювалася у facebook на сторінці проекту "Суд людською мовою". Відеозапис можна переглянути за посиланням: https://www.facebook.com/trialinsimplewords/?hc_ref=ARTjmpWMGVu1LaEPYMXvkbENMAJ6PqcFL45Uem-EuGoJji0QQoi_Qe-uRE0BYoaWKXs&fref=nf

Прес-служба суду