flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

13 липня 2022 року в Южноукраїнському міському суді відбулися збори суддів

13 липня 2022, 16:23

Збори відкрив голова суду Олександр Савін, якого одноголосно було обрано головою зборів суддів. Секретар зборів - суддя Галина Далматова, суддя Олена Волкова була відсутня, у зв'язку з відпусткою.

Згідно порядку денного, обговорювали підсумки півріччя, судове навантаження, повноваження щодо розгляду справ відносно неповнолітніх, необхідність відрядження суддів та додаткових помічників.

Судді одноголосно вирішили:

- Інформацію про підсумки роботи та навантаження суддів Южноукрїнського міського суду за перше півріччя 2022 року взяти до відома.

- Обрати суддею, уповноваженою здійснювати кримінальне провадження відносно неповнолітніх строком на 3 роки суддю Далматову Галину Анатоліївну, з 28 серпня 2022 року строком на 3 роки.

- Призначити додаткового помічника судді Савіну Олександру Івановичу до заповнення вакантних посад суддів. Вирішення питання щодо призначення помічника судді Волковій Олені Іванівні, на період відсутності мобілізованого помічника судді Тодоренка Миколи Миколайовича, залишити за суддею.

- Рішення Ради суддів України від 10.06.2022 року №18 щодо необхідності подолання різного рівня судового навантаження у судах України взяти до відома. Повідомити Голову Верховного Суду Князєва Всеволода Сергійовича, що виходячи із судового навантаження, враховуючи відсоток від загальної кількості вакантних посад суддів у суді та з урахуванням матеріально-технічного забезпечення суду (наявність службового кабінету, залу судового засідання та оргтехніки), до Южноукраїнського міського суду Миколаївської області можливо відрядити 1 суддю.

 

Прессекретар суду