flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вирок суду «вистояв» апеляцію

12 жовтня 2023, 16:33

Миколаївський апеляційний суд залишив без змін вирок Южноукраїнського міського суду, відносно Тофана С.С., який обвинувачувався у привласненні, розтраті майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, заволодінні бюджетними коштами з метою їх подальшої легалізації (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 209, ч. 3 ст. 358, ч. 1 ст. 366, ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 366 КК України). Апеляційну скаргу подала захисниця засудженого – Сотська С.О.

«Рішення суду є законним і обґрунтованим, оскільки постановлене згідно норм матеріального права з ретельним дотриманням вимог щодо кримінального провадження, передбачених КПК України та ухвалене на підставі об`єктивно з`ясованих обставин, які підтверджені достатніми даними, дослідженими та об`єктивно оціненими судом, в порядку та в межах, передбачених на даній стадії кримінального провадження, натомість доводи та твердження захисника, про які йдеться в поданій апеляційній скарзі, колегія суддів апеляційної інстанції вважає безпідставними, в зв`язку з чим приходить до остаточного висновку про залишення поданої апеляційної скарги без задоволення», - така думка колегії суддів суду апеляційної інстанції.

 

Особу було засуджено 07 березня 2023 року. Спеціальне судове провадження розглядав суддя Савін О.І.

Громадянина Тофана С.С. засуджено до 6 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади у органах державної влади та місцевого самоврядування строком на 3 (три) роки, з конфіскацією всього належного йому майна, таким було покарання. На теперішній час засуджений знаходиться в міжнародному розшуку, після затримання останнього вирок суду буде виконано.

 

           

                       Пресслужба суду