flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення конкурсу з відбору адвокатів

16 березня 2012, 09:46

ОГОЛОШЕННЯ

               З метою реалізації Розділу III Закону України «Про безоплатну правову допомогу», відповідно до постанови КМУ від 28 грудня 2011 p. N 1362 «Про затвердження Порядку і умов проведення конкурсу та вимог до професійного рівня адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги», розпорядчих документів Міністерства юстиції України, Головне управління юстиції у Миколаївській області оголошує конкурс з відбору адвокатів для надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі подають наступні документи: заяву, копію паспорта громадянина України, свідоцтва про право на зайняття адвокатською діяльністю, трудової книжки, документів про освіту, документів, що підтверджують кваліфікацію та спеціалізацію; коротке резюме та мотиваційний лист (до 500 слів), складені у довільній формі, рекомендації.

Термін подачі документів: 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу, кінцевий строк подання заяви - 27 квітня 2012 року.

Претенденти, які бажають взяти участь у конкурсі, повинні відповідати таким вимогам щодо їх професійного рівня:

наявність свідоцтва про право на зайняття адвокатською діяльністю;

знання нормативно-правових актів у сфері захисту прав людини та порядку захисту таких прав;

знання норм процесуального та матеріального права; знання та дотримання Правил адвокатської етики; вміння складати процесуальні документи; вміння працювати з правовими базами даних;

володіння державною мовою (володіння англійською мовою та мовою національних меншин, які у відповідній адміністративно- територіальній одиниці становлять значну частку населення, є перевагою); практичний досвід роботи у відповідній галузі права (є перевагою).

Конкурс відбудеться в травні місяці в приміщенні Головного управління юстиції у Миколаївській області за адресою: м. Миколаїв» вул. 8 Березня, 107.

За додатковою інформацією звертатися за тел.: 47-66-15 - голова конкурсної комісії, заступник начальника управління Пернатій Єлизавета Іванівна, 47-64-21 - секретар конкурсної комісії, Шумовська Оксана Михайлівна.

Заява та необхідні документи приймаються за адресою: м. Миколаїв, вул. 8 Березня, 107, каб. 103 або 108, а також до кожного територіального управління юстиції.