flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Перші збори суддів Южноукраїнського міського суду у 2021 році

01 лютого 2021, 16:29

29 січня 2021 року о 14 годині в Южноукраїнському міському суді відбулися збори суддів.

Це були перші збори суддів в цьому році і першим питанням порядку денного стало підведення підсумків роботи суду за 2020 рік. Про аналіз здійснення судочинства доповідав голова суду Савін О.І.

Також, згідно порядку денного, заслуховували доповідь керівника апарату суду Загоруль А.В. про її роботу у 2020 році; взято до відома Інформацію керівника апарату про організацію роботи секретарів судового засідання та помічників суддів Южноукраїнського міського суду.

Заслухавши голову суду Савіна О.І. та обговоривши звернення працівників апарату Южноукраїнського міського суду Миколаївської області, вирішили звернутися до компетентних органів з проханням переглянути підходи до системи оплати праці працівників апаратів судів.

Крім того, рішенням зборів суддів внесено зміни до Положення про збори суддів Южноукраїнського міського суду Миколаївської області, щодо кворуму для їх проведення.

Суддю Далматову Г.А. повторно було обрано слідчим суддею, який здійснює судовий контроль за дотриманням прав, свобод та інтересів осіб у кримінальному провадженні, строком на 3 роки.

 

 

 

 

 

 

Прес-секретар Ірина Чернуха