flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Южноукраїнський міський суд взято під охорону Територіального управління Служби судової охорони у Миколаївської області

19 липня 2021, 10:15

 

14 липня 2021 у Южноукраїнському міському суді відбулася урочиста нарада з питань охорони та захисту суддів, працівників апарату суду, відвідувачів та приміщення суду працівниками Територіального управління Служби судової охорони у Миколаївської області.

На урочисті зібрання були запрошені працівники поліції, Служби судової охорони області, голова Миколаївського апеляційного суду, Южноукраїнський міський голова та представники ЗМІ.

Під час зустрічі до присутніх звернувся голова Южноукраїнського міського суду Олександр Савін, який зазначив, що відтепер суд охоронятимуть професіонали своєї справи, які готові гарантувати особисту безпеку працівників суду та побажав усім співробітникам успіхів у починаннях і подальшої плідної співпраці.

Начальник Територіального управління Служби судової охорони в Миколаївській області, полковник Служби судової охорони, Сергій Драчевський, взявши слово, представив працівників Служби судової охорони, які безпосередньо виконуватимуть свої функції в приміщенні суду.

Окрему подяку голова суду висловив особистому складу відділення поліції №3 (м. Южноукраїнськ) Вознесенського районного управління поліції ГУНП в Миколаївській області, які стояли на варті Феміди до сьогодні.

Також з вітальним словом виступив голова Миколаївського апеляційного суду, який безпосередньо сприяв створенню Служби судової охорони в області, побажав присутнім успіхів, професіоналізму та плідної співпраці.

Служба судової охорони, як державний орган у системі правосуддя для забезпечення охорони та підтримання громадського порядку в судах, виконуватиме наступні функції: забезпечення пропуску осіб до суду та на його територію транспортних засобів, підтримання та реагування на порушення громадського порядку при розгляді справ, вжиття заходів для припинення проявів неповаги до суду, здійснення заходів з охорони, забезпечення недоторканності та цілісності приміщення суду, здійснення заходів із запобігання загрозам особистій безпеці суддів, працівників суду, а також учасників судового процесу.


Інші фото за посиланням: https://yum.mk.court.gov.ua/sud1424/pres-centr/photos/4479/

Переглянути відео: 

 

Прессекретар суду Ірина Чернуха