flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«Дела больничные». Суспільний резонанс та реалії

13 березня 2017, 15:00

 Южноукраїнський міський суд інформує громаду м. Южноукраїнська про те, що юридичною службою Южноукраїнської міської ради в особі Миськів С.О. на засіданні 22 позачергової сесії депутатам Южноукраїнської міської ради необ’єктивно надана інформація щодо постановлення ухвали Южноукраїнського міського суду від 28.02.2017 р. про забезпечення позову.

Відповідно до вищезазначеної ухвали, будь-яких рішень стосовно позову Стахорської О.В. до Южноукраїнської міської ради по суті спору Южноукраїнським міським судом не постановлювалось.

Будь-яких заборон, які би нівелювали господарську діяльність, в тому числі виплати заробітної плати працівникам та інших фінансових заборон, судом не здійснювалось.

Южноукраїнський міський суд повідомляє громадян м. Южноукраїнська, що така «лукава» позиція відповідних депутатів Южноукраїнської міської ради та її очільника дестабілізує обстановку серед громади міста.

У звязку з чим, судом як третьою гілкою влади в державі Україна, оприлюднюються відповідні процесуальні та інші документи.

 

 

 Южноукраїнський міський суд вкотре звертається до депутатів міської ради та міського голови!

Ухвалювати сесійні рішення у відповідності та у спосіб діючого законодавства України та не вчиняти відповідних дій, які мають ознаки тиску на судову владу.

Такі дії посадових осіб, а також депутатів відповідних рад, тягнуть за собою кримінальну відповідальність, а саме: стаття 376 Кримінального кодексу України передбачає: втручання в будь-якій формі в діяльність судді з метою перешкодити виконанню ним службових обов’язків або добитися винесення неправосудного рішення -

карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців.

 

 

 

 

 

 

 Прес-секретар

 

Южноукраїнського міського суду